SECRID

SECRID, "En els darrers anys, el contingut dels bitlleters ha sofert canvis revolucionaris. Les monedes i bitllets tradicionals s'han substituït per targetes d'alta tecnologia. A més de la comoditat, també els riscos han augmentat.

La nova generació de carteres Secrid protegeix tant els seus diners com la seva privacitat".


SECRID ens ha facilitat l'entrada a moltes petites i mitjanes empreses reticents a invertir en productes i obsequis que no aportessin res.

La seguretat és el cor dels nostres productes però, potser, és igual d'important que ens facin sentir bé i ens facin somriure.


Les targetes de plàstic pateixen molt, es dobleguen a la butxaca, ja que el cuir al ser flexible pot trencar els plàstics que les protegeix, no és segur guardar les targetes.


* RFID / NFC en les bitlleters tradicionals.


També podem gravar el logotip de lempresa.

Cardprotector 24,95€

Material Coberta: alumini sòlid Estructura: acer inoxidable i POM

Dimensions Producte: 63 h* 102 * 8 mm

Miniwallet 49,95€

Material Coberta del Cardprotector: alumini sòlid Cartera: Cuir europeu

Dimensions Producte: 65 * 102 * 21 mm



* Privacitat de targetes RFID (Radio Frequency Identification) o NFC (Near Field Communication) inclouen un xip i una antena que permeten la comunicació sense fil. Aquestes targetes com, per exemple, els abonaments de transport públic, les noves targetes de crèdit i els bitllets d'admissió, es poden activar, seleccionar i copiar des de fins a 30 metres de distància, sense que vostè s'adoni de res. El Cardprotector Secrid funciona com un tallafocs en la seva bitlleter.